lunes, 23 de febrero de 2009

Jornada exitosa per als conjunts catalans

mampel
Ramon Mampel (Falcons)

Els tres equips catalans han tancat amb victòries els seus partits de la divuitena jornada. Durant el cap de setmana, tant el Bombons Blasi CTT Olesa com el Falcons de Sabadell han aconseguit sumar punts en la classificació. Els del Baix Llobregat es van desfer per 2-3 de l'UCAM Múrcia. Els olesans mantenen el ritme de la competició i instal•lats en una històrica quarta plaça, no tenen cap intenció de cedir en la recta final de la prova. L'equip murcià, sense Martin Grezo, és menys agressiu. El partit del dissabte va acabar amb victòria catalana, per 2-3, amb punts de Wang Wei i Marc Duran. El jugador xinès de l'equip olesà va derrotar Fan Guoliang i Carlos Beteta, mentre que el palista de Vilanova i la Geltrú va guanyar també Beteta. El partit no fou gens fàcil, però, ja que el local i veterà Mateo Cibantos es va imposar a Oriol Monzó per 3-2 i va posar el marcador del partit a favor dels murcians (2-1), just abans de l'enfrontament entre els dos palistes xinesos.

L'altre equip català de la categoria, el Falcons de Sabadell va donar un pas important aquest cap de setmana, en la seva lluita per evitar el descens. Destacat triomf a casa de l'Adelfamar Cártama, rival directe, per 1-3. El palista xinès Li Dan Dan va fer els dos punts i Ramon Mampel va guanyar Miguel Ángel Vargas. Ferran Brugada va fer un gran partit en el seu enfrontament amb el palista Master Wasiu Fatai, però va acabar cedint per 3-2.

El partit del Borges Grup Vall de la jornada, que també es va saldar amb victòria per 3-2 davant del San Sebastián de los Reyes, s´havia avançat, arran dels compromisos internacionals del conjunt lleidatà amb les semifinals de l'ETTU Cup. El partit de tornada es jugarà el proper dissabte a les Borges Blanques.


Fuente: UFEC

No hay comentarios:

Publicar un comentario