lunes, 16 de febrero de 2009

El Club Falcons Sabadell trenca la ratxa de victòries davant l'Arteal en un partit ajustadíssim (2-3)


      


Pels pèls. El Club Falcons Sabadell s'ha quedat avui amb la mel als llavis i a les portes de donar una altra gran sorpresa a la Lliga Butterfly Superdivisió. Els de Richard Garcia s'enfrontaven a l'Arteal de Santiago, un equip de la zona alta de la classificació i a qui han tingut contra les cordes. Tot plegat després d'un primer punt que ha anat com era de preveure, és a dir, on el xinès del conjunt gallec Shuai Lin ha superat a Ramon Mampel, encara que amb un gran joc de l'egarenc, que llevat del tercer set, als altres tres li ha plantat cara. Al segon punt Li Dan Dan ha tornat l'empat al marcador, encara que amb molts més patiments dels previstos. Es veia les cares el jugador asiàtic de Falcons amb l'estoni Vallot Vainula, un jugador de característiques similars a Ramon Mampel o Ferran Brugada però que ha forçat el cinquè set i que a punt ha estat de guanyar a Dan Dan.

Al tercer punt, Ferran Brugada ha posat per davant als sabadellencs superant també en cinc sets al granadí Francisco Martín, en el duel de nacionals de l'enfrontament. Però tot i això, aquest cop Li Dan Dan no ha jugat al seu millor nivell, i a diferència del que va passar a Burgos, el falconista no ha pogut amb l'altre xinès, en aquest cas Shuai Lin, amb qui ha perdut en tres sets tot i ser molt ajustats. Per tant, 2-2 al marcador i tot per jugar-se en l'últim punt, que enfrontava a Ramon Mampel i Vallot Vainula, excompanys al Defense La Palma. Tot i la gran igualtat, al final ha estat el jugador nòrdic qui ha sumat el punt decisiu per l'Arteal. Per tant, un partit més equilibrat pràcticament impossible, el que avui s'ha vist al Teresa Claramunt, que ha durat més de dues hores i mitja, i que ha acabat amb desfeta local (2-3).




Cita demà

Sense temps per digerir aquesta derrota que trenca una ratxa de tres victòries falconistes, els de la Masia de Sant Oleguer tornen a jugar demà. Serà de nou al Teresa Claramunt (12 h) i veient-se les cares amb el San Sebastián de los Reyes. Un partit més difícil que no pas el d'avui, ja que els madrilenys compten amb alguns dels millors palistes de la Lliga Butterfly Superdivisió i lluiten per les primeres posicions de la classificació.


FITXA TÈCNICA

Falcons: Li Dan Dan, Ferran Brugada i Ramon Mampel
Arteal: Suai Lin, Vallot Vainula i Francisco Martín

1r Punt: Ramon Mampel 1-3 Suai Lin (8-11, 11-6, 1-11, 10-12)
2n Punt: Li Dan Dan 3-2 Vallot Vainula (11-8, 15-17, 5-11, 11-9, 11-6)
3r Punt: Ferran Brugada 3-2 Francisco Martín (11-4, 11-13, 8-11, 11-6, 11-9)
4t Punt: Li Dan Dan 0-3 Suai Lin (11-13, 9-11, 8-11)
5è Punt: Ramon Mampel 1-3 Vallot Vainula (9-11, 11-8, 12-14, 8-11)


Fuente: Adrián Arroyo - www.radiosabadell.fm

No hay comentarios:

Publicar un comentario