viernes, 5 de junio de 2009

Marc Durán Firma con el CTT Borges Grup Vall


El jugador Vilanoví i el President Enric Vall, han firmat avui a la tarda el contracte davant els mitjans de comunicació.


Catalunya Ràdio, Lleida TV, La Manyana TV, La Manyana i el Segre han estat presents per seguir la roda de premsa que ha ofert el nou jugador del Borges.


Marc Duran, avui a la tarda ha firmat el contracte, que el vincula durant dos temporades al CTT Borges. El moment més emotiu de la tarda, ha sigut la signatura del jugador que és compromet a oferir els seus serveis al club lleidatà.


El Director General del club, Josep Farré, està molt il·lusionat amb aquest nou fitxatge tal com ha dit davant de tota la premsa allí present. "És un jugador que des de feia molt de temps el volíem a les nostres files, ja que és un somni tenir-lo al nostre club"


El mateix Marc Duran "Sóm un equip molt compensat i una mica més fort que l'any passat. El Caja Granada s'ha desfet de dos de les seves estrelles i la lliga està molt més oberta. Tenim possibilitats de optar a un títol"


A la roda de premsa, també hi han estat presents: el vice-president de l'entitat; David Riu, i el Cap de Premsa del Club Tennis Taula Borges; Josep Francesch.

Fuente: Josep Francesch (Jefe de Prensa CTT Borges)

No hay comentarios:

Publicar un comentario