domingo, 7 de junio de 2009

Álvaro Robles cedido al Bombons Blasi Olesa

El Bombons Blasi - Xaloc Olesa ha incorporado de cara a a la próxima temporada, al joven jugador andaluz, Álvaro Robles, internacional con la selección y una de las grandes promesas del tenis de mesa estatal. Robles de 18 años, llega a Catalunya cedido por el equipo andaluz Cajasur-Priego, actual sub-campeón de la liga 2008-2009. El conjunto andaluz, ha decidido confiar con la entidad catalana para que la joven estrella mantenga su progresión que ha tenido en los últimos 3 años.

Robles ocupa la plaza dejada por Marc Durán en el club catalán. Recordemos que Marc ha fichado por Borges Grup Vall.


------------------------------------------------------------------------------------------------


El Bombons Blasi – Xaloc Olesa ha incorporat per la temporada vinent a Álvaro Robles, jove jugador andalús internacional amb Espanya i una de les grans promeses del tennis taula estatal. Robles, de 18 anys, arriba a Olesa cedit pel Cajasur – Priego un dels grans equips de la lliga espanyola que ha decidit confiar amb l’entitat olesana per a que la jove estrella mantingui la progressió que ha tingut en els últims anys.

Robles ocupa la plaça deixada per Marc Duran. El jugador català que militarà la temporada vinent al Borges Grup Vall ha estat dues temporades al Bombons Blasi – Xaloc Olesa aconseguint grans èxits per l’entitat.

1 comentario:

  1. ostia pues tendrán buen equipito para los campeonatos de españa sub21!! jajaja lastima q barrerous ya sea senior... martins tienes que volver a olesa!!!

    ResponderEliminar