jueves, 5 de marzo de 2009

Wang Ting Ting renueva por el Fotoprix Vic


Una buena noticia para el tenis de mesa estatal, la palista china del conjunto catalán del Fotorpix Vic renueva su contrato por 2 temporadas más. Adjuntamos nota de prensa del conjunto catalán:


WANG TINGTING RENOVA PEL FOTOPRIX VIC, DESPRÉS DE REBUTJAR UNA OFERTA DEL CARTAGENA

La jugadora xinesa del Fotoprix Vic, Wang Tingting, que porta 4 anys al club, ha renovat el seu contracte per l'entitat vigatana per les dues properes temporades, després de rebutjar d'incorporar-se al Cartagena. L'equip murcià, ha intentat moltes vegades fitxar destacades jugadores del Fotoprix Vic com va ser el cas de Xie Jing i en els últims anys, Sara Ramírez. Wang Tingting, que cada vegada és mostra més adaptada a Vic i més acoblada a l'equip, ha renunciat a una fitxa molt més important tot valorant molt positivament el tracte rebut i la serietat del club osonenc, així la possibilitat de continuar liderant un ambiciós projecte esportiu.

Gràcies a les incorporacions dels darrers 4 anys, el Fotoprix Vic s'ha consolidat entre els millors clubs de l'estat i comença a ser respectat a Europa. Wang es troba en aquest moment en una concentració a Suècia. En un Open disputat en aquest país Wang Tingting va estat subcampiona després d'eliminar a semifinals a la número 1 de Suècia i companya en el Fotoprix Vic, Matilde Ekholm.


Fuente: Comunicació Fotoprix Vic

No hay comentarios:

Publicar un comentario