jueves, 16 de abril de 2009

Wang Wei renueva por el Bombons Blasi Olesa

El palista xinès Wang Wei ha renovat una temporada més el seu contracte amb el Bombons Blasi – Xaloc Olesa.

El jugador de 24 anys i l’entitat olesana han arribat a un acord perquè Wei disputi la que serà ja la seva 6a temporada a l’entitat olesana. Novament, ha realitzat un gran any sent el jugador més decisiu de l’equip.

Els números del potent jugador del conjunt olesà han estat una temporada més molt bons i ho demostra els 22 partits guanyats per 13 de perduts amb un percentatge per tant de 63% de victòries en lliga regular. A més, Wang Wei ha estat una de les claus del gran paper de l’equip a la copa del rei i a la ETTU cup. Això i la predisposició de les dues parts a continuar el compromís, han fet que l’acord es concretés ràpidament.

Serà la 6a temporada al club que presideix Montse Jiménez. Wei va arribar a Olesa quan tot just tenia 18 anys amb l’objectiu de fer-se un nom dins el panorama europeu. En aquestes 5 temporades que acumula, des del primer moment s’ha mostrat com el jugador més determinant de la plantilla sent el puntal d’un equip que també és cert, any rere any a millorat els seus resultats.


Fuente: Premsa Bombons Blasi Olesa
Foto: Alfred Lieury

No hay comentarios:

Publicar un comentario