domingo, 6 de febrero de 2011

Torneig Internacional de Calella 2011


Sofia Xuan Zhang, campiona al Torneig Internacional de Catalunya

La palista del FD Cassanenc La Selva Sofia-Xuan Zhang es va proclamar el passat cap de setmana campiona del Torneig Internacional de Catalunya a la categoria Infantil Femenina, després de derrotar a la final a la també catalana Júlia Lopez, del CTT Ripollet.

I és que fins a vuit seleccions es van trobar a Calella per disputar la VIIena. edició d’aquest ja tradicional torneig, on els més petits de la casa van demostrar un any més tot el seu potencial. Concretament, les delegacions participants van ser: Madeira (Portugal), Vlaamse (Bèlgica), Baden Württemberg (Alemanya), Languedoc Roussillon (França), Andalusia, Eivissa, Madrid i, evidentment, Catalunya.

Desprès d’una fase prèvia on el primer lloc de la classificació se l’havia emportat la jugadora del Ripollet i la segona posició Zhang, les dues palistes catalanes es van tornar a trobar a la final. Un partit que es ja es veia a venir que seria igualat, ja que en aquesta fase prèvia Júlia Lopez s’havia imposat per un ajustadíssim 2-3. Tot i aquest precedent, en el matx decisiu l’actual campiona d’Espanya va fer gala del seu títol i va acabar enduent-se el títol per un parcial de 3-1. Un campionat i sub-campionat que es va convertir en el millor resultat de Catalunya al Torneig. I és que els nostres palistes no van tenir tanta fortuna en la resta de categories.

A l’infantil masculí, Andreas Frey, del Bombons Blasi Xaloc Olesa, va ser el millor classificat del combinat català i on va acabar guanyant l’andalús Israel Rodríguez. Clàudia Caymel (Falcons Obrir-se al Món), amb una cinquena posició, i Enric Casadó (FD Cassanenc - La Selva), quart, van ser els millors jugadors catalans a l’aleví femení i masculí, respectivament. Luisa Sâyeer i Timo Müller, del Baden Württemberg, van ser els campions en aquestes categories.

EL COMBINAT ALEVÍ FREGA EL PODI

Pel que fa a la competició per equips, el combinat català no va poder repetir el títol aconseguit en la darrera edició en la categoria infantil. L’equip format per Andreas Frey (Bombons Blasi Xaloc Olesa), José M. Barroso (TT l’Hospitalet), i Sofia-Xuan Zhang (FD Cassanenc) va caure a les primeres de canvi davant el Languedoc. Una nova derrota davant el Vlaamse va condemnar al conjunt català a poder lluitar només per la setena posició. Una posició que sí aconseguirien desprès de guanyar al combinat de Madrid.

D’altra banda, l'equip aleví, integrat per Adrià Úbeda, del Bombons Blasi Xaloc Olesa, Joan Masip, del CPP Igualada i Clàudia Caymel, del Falcons Obrir-se al Món, va estar a punt d’entrar al podi al col·locar-se en la quarta posició del torneig. La selecció de Baden Württemberg, que després es proclamaria com a campiona de la prova, va barrar el pas a la final al jove combinat català, que en la lluita per la tercera posició va caure davant la selecció de Madrid.

CATALUNYA, QUARTA EN EL CÒMPUT GLOBAL

Finalment, pel que fa al còmput global del torneig, que va gaudir com sempre d’una gran assistència de públic, la delegació vencedora va ser Baden Württemberg. Els palistes catalans també van tancar el cap de setmana amb un bon balanç al situar-se com a la quarta delegació del torneig per darrera d’Andalusia i Vlaamse.

No hay comentarios:

Publicar un comentario